Par šo blogu


Šajā blogā nolēmu dažreiz dalīties ar pārdomām un dažādu situāciju redzējumiem, kā arī vienkārši veikt pašizpausmi rakstot. Reizēm publicēšu dzeju, bet biežāk būs raksti vai komentāri par politiku, ekonomiku un tiesībām, kas mani saista un man patīk. Protams, neiztikšu bez filosofijas un attiecībām, kas cilvēkus interesē visvairāk. Mērķis ir dalīties ar domām un censties atrast pēc iespējas adekvātāku novērtējumu tam, kas notiek visapkārt. Šim blogam var sekot arī Twitter https://twitter.com/sarkanakmens

Šis blogs nav komerciāls projekts. Šeit rakstītais ir individuāls viedoklis, kam nav nekādu politisku vai sociālu mērķu.

Par to kā var ar mani sazināties. Meklējot blogā kontaktinformāciju, tas nav iespējams, savukārt, ja kādam ir vēlme to darīt, tad vienīgais variants ir rakstīt komentāru, norādot e-pasta adresi, uz kuru es ar 99% varbūtību tik un tā neatbildēšu.

Kāpēc blogs ir anonīms? Vienkārši rakstot par lietām, kas patiesi interesē, bieži vari būt nesaprasts, jo daudzi cilvēki aiz sava vientiesīguma vai zemā izglītības līmeņa, interpretē informāciju, atrodoties ļoti šauros rāmjos un uztverot pasauli pēc principa – melns un balts, pie tam to visu ietinot steriotipu segā. Protams, man ir vienalga, ko citi domā, tomēr dzīvē nākas uzņemties saistības, pārstāvēt kādu organizāciju un veikt kādu sabiedrisko darbu, kas var tikt ietekmēts, ja kāds savas nezināšanas vai arī ļaunprātības dēļ, mēģinātu savilkt paralēles ar manu blogu. Tāpēc tiem, kuriem ir jāzina kaut kas vairāk par autoru, zina, bet pārējos aicinu priecāties par informāciju un idejām, lasot un komentējot tās, nevis fokusēties uz autora personību.

Komentāru politika šajā blogā. Jebkuram viedoklim ir tiesības dzīvot un nekad netiek dzēsti komentāri, ja tie ir pēc būtības. Vienīgie gadījumi, kad kāds komentārs var tikt izdzēsts, kad tiek pārkāpts Krimināllikums vai Latvijas administratīvo pārkāpumu kodekss, vai arī komentārs ir klaji rupjš un aizskarošs. Jāatceras, ka kaut ko komentējot, mēs apspriežam noteikto bloga ieraksta tēmu, nevis blogera personību.

15 responses to “Par šo blogu

    • Mani ir saukuši dažādi, bet vienmēr labā nozīmē. Uzskatu, ka pareizais jautājums ir nevis kā tevi sauc, jo saukt var dažādi, bet vienmēr būtu jācenšas uzdot cilvekiem jautājumu: kas tu esi? Jo mūsdienu pasaulē bieži cilvēki izdara kļūdu mēģinot cilvēkos meklēt atbildes uz saviem jautājumiem, bet patiesībā uz katru cilvēku jāskatās kā uz kaut ko unikālu nevis atbilžu grāmatu! 🙂

      Publicējis 1 person

  1. Zini, Neuzbāzīšos tev ar tavas identitātes meklēšanu. Vismaz man pietiek ar to, ka zinu nika pēc. Un paldies tev, ka reižu reizēm ieskaties manā blogā un pat ko iekomentē.
    Un – man patīk tavs segvārds, atstāj vietu interesantām domu variācijām par tēmu. Un viens ir skaidrs – smilšakmens sarkanā krāsā tu neesi. Cits, cietāks materiāls, pamanāmā krāsā.

    Publicējis 1 person

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.